Мъж падна в дупка Пловдив

Пловдивчанин едва не загина при инцидент с тротинетка в Пловдив. Мъжът си карал тротинетката, когато изведнъж потънал в дупка. Возилото му пропаднало и се смачкало, а той изхвърчал и паднал. Не е ясно колко време е стоял на земята и под дъжда, но е намерен от преминаваща по участъка жена. Лицето му било окървавено.

Жената веднага се обадила на тел. 112, за да изпратят линейка. Самата тя разказа историята в социалните мрежи и предупреди другите да внимават.

„Пътувам за работа и виждам паднал мъж на тротоара с тротинетката си в една огромна дупка на тротоара. Не знам колко време е стоял и не може да излезе от дупката, защото му се виеше свят от удара и беше подгизнал целият от дъжда. Никой ли не го видя този човек по-рано, за да му помогне? Толкова ли сме станали безчувстъвени, хора? Къде си, кмете на район „Западен“?

Мъж падна в дупка на булевард в Пловдив и си разби главата (Снимка 18+)

Не искам с този пост, да се правя на герой, че сме помогнали на човека, а да предупредя да внимавате, когато минавате там – точно между „Волга“ и „Пещерско шосе“, до трафопоста. Също така и да ви помоля да бъдем по-съпричастни към хора изпаднали в беда“, е написала пловдивчанката, помогнала на пострадалия.


loading...