Специалната селекция включва артикули от ексклузивните серии Favorina и Deluxe

26 март 2024 г., София. От тази седмица специалната великденска селекция от над 160 продукта на сериите Favorina и Deluxe е налична в цялата търговска мрежа на Lidl в страната. Празничните марки могат да бъдат открити ексклузивно околоКоледа и Великден и са еталон за разнообразие и висококачество.

Сред многообразието от интересни сладки изкушения на Favorina тази седмица са кошничка с шоколадови фигурки, разнообразие от маслени бисквити, шоколадов великденски заек, панетоне със стафиди и панетоне с шоколадови парченца, както и италиански козуначен сладкиш със захаросани портокалови корички и бадеми. За да се погрижат за вкусното празнично меню, клиентите имат възможност да закупят икашкавал от краве мляко с полимерно покритие, език от младо теле, биволска луканка и биволски суджук на марката Deluxe. Освен това, великденските предложения включват и разнообразие от пролетна декорация.  

Кампанията на смарт ритейлъра, под надслов Един необикновен Великден, стартира няколко седмици преди отбелязването на големия християнски празник, което дава възможност на домакинствата да планират и да се подготвят за него, без да натоварват семейния бюджет.

……………..

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 31 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 127 магазина в 54 града и над 4000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели,наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.