Невръстно дете с бутилка бира

Невръстно дете с бутилка бира в ръка. Тълпа възрастни го окуражава да отпие и вдига наздравици с малчугана, алармират от „Господари на ефира“.

Тази сцена е заснета на скандално видео, което се разпространява в социалните мрежи. Според Radio999 записът е от сватба. Не се знае къде точно.

Клипчето е качено във Фейсбук на 4 януари. Впоследствие е изтрито.

Детето е във видимо неадекватно състояние, се разбира от записа. То се поклаща и изглежда неориентирано. Възрастните около него се забавляват. Млада жена, очевидно притеснена повече, че малкият може да настине, отколкото, че употребява алкохол, му облича якето.

Мъж чуква чашата си в бутилката му. Всички се радват, когато детето отпива. Момченцето се казва Кевин, става ясно от клипа.

На края на видеото неизвестна жена констатира: „Бебето се напи“!

Досега нито една институция не е обявила, че се е самосезирала по случая. Участниците в клипа вероятно могат да бъдат установени лесно – лицата им се виждат, чуват се и имена.

Виж още:100 човека крадат в системата на здравеопазването и са по-силни от държаватаТова правителство два пъти по половин милиард лева качва бюджета на Здравната каса. Краде се. Налива…Nov 27 2019skafeto.com

„Българинът мами държавата.“ А държавата не го ли мами?„Българинът мами държавата.“ А държавата не го ли мами?“ е коментар на Ясен Бояджиев в сайта на Дойч…Nov 20 2019skafeto.com

Горанов: Българинът е враг на държаватаСлед 30 години преход, българинът не се научи на солидарност и гледа на държавата като на чуждо тяло…Nov 16 2019skafeto.com


loading...