Недялко Йорданов Лъки

Природозащитниците от „Purr Paws“ изпълниха обещанието си и върнаха на поета Недялко Йорданов котето му Лъки.

За това се похвали самият творец в социалните мрежи като публикува и снимка с любимеца си. „Лъки е отново при мен. Това ми е достатъчно да не търся повече защо кога и как…А Шаро (кучето на поета – бел. ред.) не иска да се отдели от нея“, написа Йорданов.

Сагата с отнетото му от природозащитна организация сляпо коте, намерено на улицата пред дома му в Бургас стана основна тема в медиите, след като Йорданов обвини екипа й, че буквално е откраднал котката и дори я е продал в чужбина. Показаната на поета снимка от природолюбителите на сляпа котка с гнойни очи пък предизвика бурен гняв в него, тъй като Йорданов отрече това да е неговото животно, пише 24 часа.

Действително от организацията признаха, че са пуснали илюстративна снимка. Котката бе върната с протокол в дома на поета в понеделник вечерта.

Виж още:Недялко Йорданов: Природозащитници откраднаха сляпата ми котка и я пратиха в чужбина!„Скъпи приятели, реших да ви разкажа за нещо ужасно, което се случва в момента с мен в родния ми гра…Jul 1 2021skafeto.com


loading...