Срещата, част от Е-академия, ще се проведе на 19 април от 17:30 часа

Специален гост в следващата онлайн среща на инициативата на издателство Клет България – Е-академия, е обичаният телевизионен и радиоводещ Ники Кънчев. Той ще сподели своята гледна точка, относно моделирането на доброто както при възрастните, така и при децата. Събитието ще се проведе на 19 април (петък), от 17:30 ч. Всеки, който желае да се включи на живо и да зададе своите въпроси, или пък да обмени опит, може да го направи напълно безплатно като се регистрира тук.

От всички нас – родители, учители, приятели зависи на какво ще научим децата си. Те са като едни малки парчета суперски материал, а наша задача е да ги моделираме по възможно най-правилния начин. Моделът на поведение е много важен, а поощряването на добрия пример е от съществено значение за формирането на техните личности”, коментира водещият.

Ники Кънчев завършва висшето си образование в Московския университет със специалност Телевизионна журналистика. Професионалната си кариера започва в пресата като журналист. От първия ден на излъчване на “Дарик радио” той е част от екипа на медията и бързо се превръща в един от най-разпознаваемите и обичани водещи в страната. Ники Кънчев развива и кариера на малкия екран. Водещ е на редица известни предавания в българския ефир – “Стани богат”, “Един срещу всички”, “Голямото преследване” и др. Освен всички професионални ангажименти предприема различни кампании за благотворителност, подкрепя фондации и сдружения в помощ на различни групи хора.

Инициативата Е-академия среща учители и директори от цялата страна с публични личности, специалисти и лидери на мнение, които предават своя опит и гледна точка по актуални теми и такива, свързани с личностното развитие. Целта на инициативата е да ги обогати не само професионално, но и емоционално. За поредна година онлайн срещите жънат огромен успех, събирайки всеки път стотици преподаватели и директори в интересни и вълнуващи срещи. Участие в инициативата са взимали вдъхновяващи с дейността и професията си хора като Александър Алексиев, Теодора Духовникова, Койна Русева и много други.

За издателство Клет България:

Издателство Клет България е водещо образователно издателство у нас, част от голямата европейска издателска група Klett. Учебниците и учебните помагала с марките Анубис, Булвест 2000, Изкуства и Klett, осигурявани от издателството, са символ на качество за няколко поколения български учители.

Клет България доставя на българския пазар и учебни системи и помагала за чуждоезиково обучение на KLETT, университетските издателства – Cambridge University Press и Oxford University Press, големите европейски издателства Delta, Difusión, Éditions Maison des Langues и Casa delle Lingue, както и речници и самоучители с марката PONS и Langenscheidt.

Клет България е член на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България, Българо-Британската бизнес Асоциация, Германо-Българската Индустриално-Търговска Камара и на Асоциация Българска книга.