Николай Радулов Слави

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

„Чувствам се облекчен. Дълго ни повтаряха, че ние сме никой, че ще гласуваме, както ни се разпореди. Това е много унизително за нас“. Това заяви в студиото на Нова телевизия напусналият партията на Слави Трифонов – ИТН депутат Николай Радулов.

Той няколко пъти увери, че него няма как да го купят, напазаруват или подкупят, а самите обвинения за това показвали манталитета на хората, които ги отправят. Радулов обоснова решението си за напускане на групата с това, че ИТН макар и лидерска партия, реално дори не лидерът Трифонов, а хора от негово име са казвали какво да се прави и как да се гласува – което е унизително.

Радулов разказа и случаи от началото на този парламент, когато „шофьор на Слави Трифонов“ събрал експертите на ИТН в сферата на сигурността (двама професори и трима доктори с опит), обявил, че поема политическото ръководство на група по сигурността и се опитал да наложи политики и назначения – двама от имената са свързани със службите от протеста и „задколонието“, когато полицията би протестиращи.

„Идеята му беше да вкара в МВР двама души, компрометирани с побоите – единият бе зам.-директор на СДВР по време на протестите, заяви Радулов и не посочи имена, но се съгласи с името на комисар Антон Златанов. Вторият сега бил съветник в МВР.

Тошко Йорданов е бил човекът, командвал депутатите, казвал го е дори на Ива Митева, докато била председател на парламента, разказа още Радулов. Той цитира и думи на Тошко Йорданова – „вие сте нищо“.

А самият Трифонов – напусналият депутат го е виждал два пъти – на обща среща с парламентарната група и при един петминутен разговор.

За последно Йорданов командвал депутатите преди две седмици във връзка със Северна Македония. „Но никой не разбра защо точно“, разказа Радулов.

„Присъствах, когато Радостин говореше с Христинка и не чух нищо мутренско“, разказа Радулов за пуснатия от ИТН телефонен разговор между Василев и Христинка Иванова.

Първоначално групата на отцепниците е била от повече от 10 души, добави Радулов. Той обаче не знаел защо другите са се отказали, но предполага въздействие. Иначе по думите на Радулов в „главата на много депутати от ИТН се въртят подобни неща“.

Вижте още:
Предлагали на Георги Георгиев 1 милион евро, за да разцепи парламентарната група на ИТНДепутатът-отцепник от ИТН Георги Георгиев получил предложение на стойност 1 милион евро, за да разце…Jun 14 2022skafeto.com

Слави: Съд! Съд за Кирил Петков! Съд за Асен Василев! Съд за Радостин Василев!Лидерът на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов обяви в официалния си профил във Фейсбук, че ще за…Jun 14 2022skafeto.com

Кирил Петков: Мафията загуби коалиционния си партньорКогато тръгнахме по площадите обещахме нулева толерантност към корупцията. Законът за КПКОНПИ се бав…Jun 13 2022skafeto.com

Отцепниците с ужасяващи разкрития за корупция и злоупотреба: Мафията проби в ИТНУжасяващи разкрития за корупция и злоупотреба с власт от страна на лидера на ИТН Слави Трифонов и на…Jun 13 2022skafeto.com