https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Клиентите на eMAG вече могат да продадат стария си телефон с BuyBack от Flip с няколко лесни стъпки и да получат пари за закупуване на нов телефон, лаптоп, смарт часовник или таблет

Средната цена на най-продаваните марки мобилни телефони се е повишила значително през последните четири години, но клиентите на eMAG вече могат да закупят най-новото поколение телефони и в същото време да подпомогнат бюджета си, като получат пари от продажбата на старите си устройства чрез програмата Easy BuyBack от  Flip – нова 100% онлайн програма за клиенти на eMAG. С Easy BuyBack, която се предлага в цялата страна, клиентите могат да продадат стария си телефон на Flip и да купят нов от eMAG, без да се налага да губят време в търсене из мрежата или ходене до магазин, за да оценят стария си телефон или да го предадат за рециклиране. Старото устройство може просто да бъде предадено в easybox или на куриер, като целият процес изисква минимални усилия от страна на клиента.

Програмата е достъпна за клиенти на eMAG за отговарящи на условията модели мобилни телефони, както и за лаптопи, смарт часовници и таблети. Easy BuyBack от Flip вече се предлага в Румъния и скоро ще стартира и в Унгария.

„Последните поколения телефони стават все по-модерни и цените им отразяват това. С новата програма за buyback, която е възможно най-опростена и интуитивна, клиентите на eMAG могат да купуват нови телефони и да спечелят пари от стария, като го продадат директно на Flip. Само за няколко минути всеки може да извърши транзакцията, без да ходи до магазина или да търси опции в друга платформа,“ каза Силвиу Гугуи, управител на eMAG България.

„Клиентите на eMAG България ще могат да закупят ново устройство и в същото време да оценят и продадат старото по също толкова лесен начин чрез Easy Buyback, използвайки експертизата на Flip. Смятаме, че това е страхотно предложение, от което клиентите на eMAG могат да се възползват, спестявайки средно около 450 лева при вземане на ново устройство“, каза Вера Петрова, управител на Flip България.

През последните две години повече от 15 000 клиенти в България са продали старите си телефони в платформата Flip. Със старта на новата програма клиентите на Easy BuyBack вече имат достъп до по-модерни устройства в eMAG като iPhone 15, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, Samsung S24, Samsung S24 Ultra. Сегментът за buyback има значителен потенциал за растеж според Flip и eMAG.

 

 

 

За eMAG

Основана през 2001 г. в Румъния, eMAG е водеща платформа за онлайн търговия на дребно с дъщерни дружества в България и Унгария. В продължение на над 20 години компанията постоянно инвестира в услуги, базирани на технологии, които помагат на клиентите да спестят време и пари.

На платформата на eMAG в България се предлагат повече от 6 250 000 артикула от различни категории, включително смартфони, джаджи, телевизори, лаптопи, домакински уреди, продукти за бебета и играчки, стоки за дома и градината, за красота и лична грижа, за автомобила, мода и спорт; над 250 000 от продуктите на платформата се предлагат от eMAG и над 6 000 000 от над 9 000 Marketplace търговци. eMAG.bg е шопинг дестинация, предлагаща удобно пазаруване чрез възможност за доставка до различни точки за получаване (куриерски офиси, шоуруми, easybox), с множество опции за плащане (онлайн, потребителски кредит, наложен платеж) и удобно мобилно приложение. www.emag.bg

 

За Flip

Основана през 2019 г. в Румъния, Flip е маркетплейс платформа за търговия с употребявани и сервизирани телефони, оперираща в Румъния, България, Унгария и Гърция. Flip цели да революционизира начина, по който хората продават и купуват употребявана електроника онлайн. От октомври 2021 г. компанията е част от eMAG Group, собственост на Dante International.

Платформата предлага отлично потребителско изживяване, високо качество, прозрачност и сигурност за купувачи и продавачи на смартфони, спестявайки им време и пари. Умният начин за покупка и продажба на телефони онлайн, Flip предлага проверени употребявани телефони с 24-месечна гаранция и чувствително по-ниски от пазарните цени на нови устройства. За повече информация посетете www.flip.bg.