Хаджигенов

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Новината, че „Ние идваме!“ на адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян, бившите флагмани на известното Отровно трио (тогава в състав с ексминистъра на културата и верен радевист Велислав Минеков – б.р.) ще става партия, възбуди редица основатели на „Продължаваме промяната“.

А първи да откликне на „поканата“ за вливането в новия политически субект, програмиран да събере разочарованите от ПП, Демократична България и други дясноцентристки формации след съставянето на новото правителство „под крилото“ на ГЕРБ и ДПС с премиери акад. Николай Денков и Мария Габриел, стана не кой да е, а екстранспортният министър и основен благодетел на „Промяната“ Николай Събев, пише Lupa.bg.

„Думите тук са силни и верни. Да видим и постъпките нататък. Казвам че е време да гледаме стъпките, думите са лесна работа, както се разбра вече“, коментира Събев.

Ден по-рано той обяви, че харесва и новия проект на бившия зам.-земеделски министър и ексдепутат от ПП, също основател на формацията Иван Христанов, който пък през уикенда започна да гради основите за своята партия „Единение“.

А заради това вече се появиха коментари, че може Събев да стане спонсор на нова коалиция – между Христанов, „Ние идваме!“ и евентуално още отцепнци от ПП, в случай, че такива се появят заради правителството. При това като подплати добре финансово бъдещо нейно участие в избори (най-вероятно местни – б.р.).