премахване на маските нощ се разцепва

Люта междуличностна война разцепи Националния оперативен щаб (НОЩ), след като доц. Ангел Кунчев и шефът ген. Венцислав Мутафчийски влязоха в остър конфликт, издаде ексклузивно човек от политическия елит, пише lupa.bg.

Привидният повод за раздора било несъгласието на генерал Мутафчийски с разхлабването на мерките – отворените молове, фитнеси и зали за танци, докато главният държавен главен инспектор бил готов дори на по-големи отстъпки, за да се потуши народното недоволство.

Зад чисто медицинските теми за войната обаче прозирала и политика – Ангел Кунчев бил готов за кариера в държавното управление, докато Мутафчийски, след като дълго време бе спряган за кандидат-президент на ГЕРБ, в момента бил натикан в девета глуха, след като името му се изхаби дотам, че да втръсне дори на ковид маниаците.

Мълвата носи, че симеоновградчанинът Кунчев, който през 2017 г. бе на крачка да стане народен представител от ГЕРБ през хасковския избирателен район, все по-често давал чисто политически съвети на премиера Бойко Борисов, което силно дразнело началническата натура на шефа на НОЩ.

Според източника на информацията е само въпрос на време войната между двамата титани от коронащаба да избухне и пред телевизионните камери.

Вижте още:
Доц. Кунчев: Южноафриканският щам на Covid е по-смъртоносенРано е още да се каже какво точно е разпространението на британския вариант на коронавируса у нас. А…Jan 29 2021skafeto.com

Мутафчийски с притеснителна прогноза – ето за колко време идва пикът при трета вълнаАко при втората вълна на коронавируса у нас през есента бяха нужни седем седмици, за да достигнем вр…Feb 4 2021skafeto.com


loading...