https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Последните няколко месеца се наблюдава тенденцията, че всеки, който няма пари хваща ножа и чантата и си ги взима от местата, където те са събрани. Това коментира експертът по сигурността проф. Николай Радулов след скандалния обир на казино от маскиран и въоръжен полицай в Перник, предава bTV.

Сумата, която е успял да открадне е 2000 лева. Беше обрано и чейндж бюро, както и клон на банка, освен това зачестиха и опити за кражби на пари от банкомати.

Според експерта това е така, понеже хората са обеднели, а случаят със служителя на реда е показателен, че в МВР се приемат на работа тези, които искат да работят, а не подходящите заради лошите условия на труд и ниското заплащане.

Освен това Радулов коментира, че казината у нас са твърде много и с узаконяването на хазарта няма как да се преборим с него, обясни той.

По думите му е нямало как да се изчисли, че полицаят е можел да извърши подобно престъпление, понеже психопрофилът му е на добър служител и човек. А освен това, вътрешната служба се състои от 20 човека, които просто няма как да проследят над 50 хиляди души, добави Радулов.

Той коментира и хазартния бос Васил Божков, като според него щом толкова години никой не е забелязал, че той и още няколко човека са забогатели изведнъж.

„Явно е ял, както и другите, от баницата, която му се дава“, добави той.

Вижте още:
Бившият шеф в МВР и експерт по сигурността проф. Николай Радулов със страшна прогноза за България!Отвличането на вниманието от проблема с тероризма може да доведе до човешки жертви, включително у на…Dec 13 2018skafeto.com

Страшна издънка на властта – записите с президента и генерала са незаконниТова не са някакви СРС-та, а някакви откъси – части, парчета. СРС по никакъв начин не могат да бъдат…Jan 31 2020skafeto.com