Орлетата на Борисов Манолова жалба
Мая Манолова

„Орлетата“ на Бойко Борисов на практика управляват в София. Това каза в сутрешния блок на БТВ гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова.

„Всъщност задкулисието е в Столична община, а не в моите отношения. Таен кръг управлява обществения ресурс в София. Кръг от бизнесмени в столична община. Редят се обществени поръчки, прави се ремонт на ремонта. Госпожа Фандъкова е един почтен човек според мен, тя просто остави друг човек да взима решенията вместо нея и по този начин нарушава интересите на столичани“, коментира Манолова.

„Имам 9 билборда в София срещу 1200 винила за Йорданка Фандъкова. Тя води мръсна кампания срещу мен“. Това обяви Манолова и обясни, че финансирането на кампанията ѝ е „абсолютно прозрачно“.

„Дала съм лични средства веднъж 15 000 лева, още веднъж 5 000 лева и съм платила няколко наеми за зали“, разкри Манолова и уточни: „Всеки разход може да се види в сайта на Сметната палата и дарителите – на сайта на кампанията“.

По отношение на скандала с билбордовете, който вкара двата щаба в остра размяна на реплики, Манолова бе категорична, че в София има само 9 нейни билборда, а на опонентката ѝ -1200 винила, разположени на различни стени. Тя заяви, че не е знаела, че нейните партньори от ДБГ за сложили тези билбордове, но призна, че незнанието не я оправдава.

Винилите от Фандъкова обаче били поставени в нарушение на наредбата на изискванията в предизборната кампания, подчерта Манолова.

„Мръсните удари в кампанията идват от моя опонент, който иска да отврати хората, да не отидат да гласуват и изборите да се решават от твърдите ядра“, каза Манолова.

„Това, което ме учудва са личните нападки и обиди, които отправя към мен г-жа Фандъкова, че аз съм некомпетентна, несериозна, че нищо не разбирам, че нямам проекти. Ами ако съм била 14 години в Столична община, ще имам и аз проекти“, заяви бившият омбудсман.Защо Мая Манолова лъже за Паметника на Съветската армия?Анонсираният от Мая Манолова референдум за бутането на Паметника на Съветската армия е абсолютна заб…Oct 11 2019skafeto.com

loading...