осем коли варна

Най-малко осем коли е помлял шофьорът, който спретна безумен екшън посред бял ден във Варна вчера.

Първоначално водачът спрял, за да пресече жена, но внезапно решил да потегли и минал през краката й. Пострадалата е откарана в болница. Състоянието й не е сериозно. По думите на очевидци, водачът е бил дрогиран.

„Два пъти блъскаше жената, не можем да отървем жената от този идиот. Даде втори път назад, аз изкарах жената. Почна да блъска колата. Даде назад, удари черната кола, после се блъсна в къщите”, разказа Ивайло Михов пред Нова телевизия.

При опит да избяга, мъжът се удря в къщата. Веднага след това на пътя му се оказва Николай Люцканов. „Той тъкмо се беше ударил отзад в една стена, запали и тръгна директно срещу мен в насрещното”, каза Люцканов.

На място пристигат екипи на полицията и на Бърза помощ. При опит за задържането на неадекватния шофьор, той е оказал съпротива, но е задържан от полицията. По случая вече е образувано досъдебно производство. Изясняват се причините и обстоятелствата около инцидента.

Виж още:Шофьор помете коли и блъсна пешеходка (ВИДЕО)Шофьор мина с колата си през крака на пешеходка, след което помете няколко коли. Случката се разигра…Jun 2 2020skafeto.com


loading...