оставката на Бисер Петков

Обединените патриоти поискаха да се събере Коалиционният съвет на управляващите заради оставката на Бисер Петков. Съветът вече е насрочен за вторник, съобщи за Дарик лидерът на НФСБ и зам.-председател на Народното събрание Валери Симеонов.

„Естествено, че съм изненадан от тази оставка. Не знаехме“, коментира той и отказа по-задълбочен коментар преди да се е провел лидерският разговор с ГЕРБ. Симеонов уточни, че управляващата коалиция ще обсъжда и други въпроси, които чакат ред да бъдат решени.

По-рано днес министър-председателят Бойко Борисов поиска и прие оставката на министъра на труда и социалната политика Бисер Петков. Шефът на социалната комисия в парламента д-р Хасан Адемов, също се оказа, че е изненадан от новината.

Според зам.-председателя на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев, натрупаното напрежение в системата е довело до това премиерът Бойко Борисов да поиска и приеме оставката на министъра на труда и социалната политика Бисер Петков. Той подчерта, че ако една партия държи на себе си и иска да бъде подкрепяна, то това е формулата и начина да съществува и да се развива.

Още:
Нов трус заради Валери Симеонов! Майките вече го катурнаха веднъж, сега искат оставка на „всички“Задава се нов трус заради Валери Симеонов! Майките на деца с увреждания излязоха отново на протест п…Nov 22 2019skafeto.com

Валери Симеонов в конфликт на интереси?Лидерът на НФСБ Валери Симеонов си вкара пореден автогол с предложенията си за промени в Закона за т…Nov 27 2019skafeto.com

loading...