От 19 до 21 февруари всяка покупка с Lidl Plus за минимум 5 лв. носи вкусна изненада

От днес до 21-ви февруари всеки, който пазарува в Lidl за минимум 5 лв. с приложението Lidl Plus, ще вземе безплатно един от три продукта от Фурната на Lidl: мини кроасан с масло, пълнозърнест земел с ленено семе или мини багета по френска рецепта.

За да се възползват от изгодното предложение, потребителите трябва да активират купона си „Избрани печива“ в приложението Lidl Plus, да пазаруват за поне 5 лв. и да не забравят да сканират своето приложение при пазаруване. Всеки купон дава право само на един безплатен продукт. При покупка на повече от един продукт от купона в един касов бон безплатно ще бъде предоставен единствено продуктът с най-ниска цена.

Фурната на Lidl предлага изпечени на място над 20 вида хляб, богато разнообразие от малки хлебчета и багети, както и различни солени и сладки закуски. Всички те са произведени от  старателно проверени зърнени култури, при строг контрол и внимание към всеки детайл.

Продуктите от Фурната на Lidl са приготвени с богато разнообразие от брашна, различни закваски, палитра от семена и разнородни сладки и солени плънки, така че да предложат подходящия продукт за всеки вкус и повод. Освен традиционни родни вкусове, асортиментът на хлябовете включва и интересни предложения като зеленчуков хляб, картофен хляб с лук или ръжен хляб с малц и течна ръжена закваска. Солените и сладки закуски от Фурната на Lidl също предлагат богата селекция   от френска закуска със стафиди, кроасан с квас или шоколадов донат, до геврек със сирене и сусам и любимите български банички, подходящи за старт на деня, за почерпка на приятелите или на колегите в офиса.

………………..

 

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 31 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 125 магазина в 54 града и над 4000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.


loading...