парно догодина парното в София изравнителните сметки за парно

Днес „Топлофикация – София“ започва поетапното пускане на парното в столицата. Първи ще бъдат детските градини и ясли, училищата и болниците, а най-накрая и жилищните сгради. До края на седмицата отопление ще имат и административните и стопански потребители.

От „Топлофикация – София“ напомнят на клиентите си да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнителното им обезвъздушаване и да проверят дали работят уредите им за дялово разпределение.

Абонатите, които все още не желаят включване на отоплението в сградата, трябва да подадат в обслужващия ги топлорайон заявление и подписано за целта решение от Общото събрание на етажната собственост.

Преди пускането на отоплението потребителите трябва да приключат всички ремонти в сградите и жилищата си, обясни пред БНР говорителят на „Топлофикация – София“ Елизабет Павлова.

Част от клиентите на „Топлофикация – София“ вече са получили новите по-опростени фактури за парно и топла вода, обясни експертът.
Енергиен експерт: Не „Топлофикация“, а политиците са виновни за сметките за парноНа прага на новия отоплителен сезон все още част от абонатите продължават да не разбират и да не пол…Oct 7 2020skafeto.com


loading...