Русенецът Петър Иванов, който се представя в социалните мрежи като „Пепи Иванов“, е човека, ударил със снежна топка на връх Шипка на националния празник 3 март премиера Кирил Петков. За това се похвали самия той в социалните мрежи, но малко по-късно, когато полицията започва проверка, изтри поста си.

Днес следобед Иванов е бил разпитан, пише Lupa.bg. Той обаче категорично е отрекъл да е замервал премиера – само бил скандирал срещу него.

„4 часа висях в районното заради такива глупаци като вас, които пишат лъжи! Всичко ще се реши в съда!“, заяви в разговор с репортер Петър Иванов. Той заяви, че не е замерял премиера със снежна топка, а думите му, че „мерника му е точен“, били изтълкувани неправилно.

Кой е ММА-боеца Пепи Питбула, уцелил с топка Кирил Петков?Петър Иванов (вляво) и приятеля му Боян Божинов на връх Шипка на 3 март. Те гордо веят флаг на Руската федерация. Иванов сам се похвали, че е човека, уцелил със снежна топка Кирил Петков

Кой е ММА-боеца Пепи Питбула, уцелил с топка Кирил Петков?

Скрийншот от публикацията на „Пепи Иванов“, която впоследствие бе заличена

“Кире, точен ми е мерникът, американска подлога”, пише във Фейсбук младежа, който е изявен симпатизант на партия “Възраждане” и демонстративен русофил. Русенецът се изявява и като ММА боец, а като такъв ползва прозвището Пепи Питбула. Приятелите му в социалните мрежи побързаха да го поощрят след хвалбата му, че именно той е уцелил със снежна топка Кирил Петков. “Като видях, че си там и после тази топка, веднага казах: „Браво, Пепи!“ Вътрешно усещане”, пише негов познат. Друг пък стигна по-далеч и го попита: “Що не го фраснахте и с кожена топка?”.

Кой е ММА-боеца Пепи Питбула, уцелил с топка Кирил Петков?

Снежна топка уцели Кирил Петков на 3 март

След като се разчу, че високия 167 сантиметра „Пепи“ е героя, уцелил премиера на връх Шипка, смелостта му внезапно изчезна. Той своевременно изтри поста си във Фейсбук. МВР същевременно вече разпореди проверка и Иванов е разпитан. Обяснения ще бъдат снети и от други присъстващи на връх Шипка.

От профила му в социалната мрежа, който е публичен, се вижда, че „Пепи Иванов“ рекламира местната бензиностанция „Русе Ойл“. Това породи слухове, че той е собственик на обекта. Проверка обаче установи, че това не е вярно – бензиностанцията е на най-добрия му приятел.


loading...