Инвестицията в новия обект е за над 13 млн. лева

24 февруари 2024 г., София. Лидл България откри петия си магазин в най-големия столичен квартал „Люлин“ само месец, след като там заработи и първия за 2024 г. обект от веригата. На ул. „Добринова скала“ 2 клиентите ще разполагат с удобството да пазаруват в просторна и модерна търговска зала от близо 1400 м2, като за пълния им комфорт и спокойствие са осигурени и 135 паркоместа.

Инвестицията в новия обект е за над 13 млн. лева. Оборудван e по най-новите съвременни технологични и екологични стандарти и е снабден с LED осветление. Предстои да бъдат монтирани фотоволтаични системи. Електронните ценови табели, които са част от всеки Lidl магазин, допълват модерната визия и допринасят за по-качественото обслужване на клиентите.

Обектът разполага с шест каси на самообслужване и с автомат за обратно приемане на пластмасови бутилки и кенове. Клиентите ще открият и специални контейнери за капачки в подкрепа на фондация „Капачки за бъдеще“.

По традиция всички посетители на Lidl в деня на откриването са посрещнати с подаръци, дегустации на продукти от собствените марки на веригата и изгодни предложения, както и много балони, игри и забавления за най-малките.

С отварянето на нови обекти на топ локации в цялата страна, както и с иновативния си подход и бизнес модел, смарт дискаунтърът ще продължи да осигурява още повече възможности за качествено и умно пазаруване на своите клиенти и през 2024 година.

 

………………..

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 31 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 127 магазина в 54 града и над 4000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.


loading...