Пламен Георгиев събаря навесите

Бившият шеф на КПКОНПИ Пламен Георгиев започна сам да събаря навесите на терасата си, съобщава bTV.

Това става два месеца след окончателното произнасяне на Община Слатина, че постройките са незаконни.

Михаил Джурджин, началник на отдел „Контрол по строителството“ в район „Средец“ обясни, че са получили информация за събарянето от медиите.

Питайте бе, другарю, питайте!„Питайте бе, другарю, питайте!“ е коментар на Тони Филипов в сайта reduta.bg. Публикуваме го без нам…Sep 2 2019skafeto.com

Очакваме, когато Пламен Георгиев приключи с премахването на незаконния строеж, да ни информира, за да дойдем да констатираме и да приключим случая, посочи той.

По думи на Джурджин има и други подобни случаи в район „Слатина“.

Припомняме, Пламен Георгиев обмисляше да обжалва решението за събарянето на терасата си. Той обаче оттегли жалбата след настояване на премиера Бойко Борисов.

Терасата с барбекю на Георгиев беше епизод от скандала с апартаментите на властта на преференциални цени.

Оказа се, че апартаментът му има тераса от 186 квадратни метра, която не е декларирана. Самият Георгиев обясни, че терасата е обща част на блока и отказа да влиза в обяснителен режим. Още при първата си изява пред журналисти той заяви, че атаката срещу него е компроматна и е с източник бизнесмените, които са засегнати от работата на Комисията по антикорупция, които имали 198 милиона причини, за да го атакуват.

По-късно Георгиев заяви, че става дума за несъстоятелни твърдения за разминаване в имотната му декларация.
Борисов: Цветанов говори глупости, при Слави глупостта е безкрайна, а Пламен Георгиев е уменБорисов бе категоричен в сутрешния блок на БТВ, че не трябва да се надценява нито неговата роля, нит…Oct 8 2019skafeto.com

loading...