Плевнелиев Фолксваген Филчев Радев

С днешното изявление на Росен Плевнелиев маските паднаха! Той се демаскира и след като свали маската си, се оказа, че под нея се крие грозното лице на един соросоид, който е адвокат на Прокопиев! Обяснимо е, че Прокопиев се страхува от Гешев, защото ако той бъде избран за главен прокурор, ще се озове в затвора.

Това заяви пред агенция БЛИЦ проф. Никола Филчев. Той даде мнението си във връзка с призива на Плевнелиев до президента Радев, в който настоява да не даде зелена светлина за назначаването на Иван Гешев за обвинител №1.

„Опитът за намеса на Плевнелиев при избора за главен прокурор е недопустим. Срамно е, че адвокатства на Прокопиев, с когото си пие ракията в гръцките имения. Плевнелиев бе щатен сътрудник на комунистическия младежки съюз и изпълняваше тази си дейност срещу заплащане. Сега отново срещу заплащане пропагандира определени свои идеи“, подчерта проф. Филчев.

Бившият главен прокурор не подмина и ситуацията с включването на България като възможност за построяване на завод на немския автомобилен концерн „Фолксваген“.

„Плевнелиев е главният виновник за това в страната ни да не бъде построен завод на „Фолксваген“. Той подробно трябва да обясни защо се стигна до тази негативна за държавата ни развръзка, тъй като беше включен като водач на автомобилния клъстър у нас и участваше в преговорите за „Фолксваген“. Плевнелиев усети мириса на пари и се включи в темата „Фолксваген“. Целта му беше премиерът Бойко Борисов да уреди построяването на завода, а той да смуче пари. Сега Плевнелиев трябва да излезе и да обясни за провала си, а не да се крие“, призова проф. Филчев.Плевнелиев обещал: България ще удвои субсидиите за „Фолксваген”За да осигури договора за новия завод на „Фолксваген“, България е готова да удвои субсидиите, които …Oct 16 2019skafeto.com

Плевнелиев: Предложихме всичко на „Фолксваген“… Но по правилата, а Ердоган играе без правилаВ преговорите за привличането на „Volkswagen“ в България направихме всичко, което можем, и дори пове…Oct 3 2019skafeto.com

loading...