Пловдив и Карлово

Двама души загинаха, а други двама са ранени в катастрофа на пътя между Пловдив и Карлово в района на с. Черноземен към 15.20 ч. днес, съобщиха от полицията.

Според събраните до момента данни, микробус с пловдивска регистрация, който е пътувал от Карлово към Пловдив, предприел ляв завой, а движещият се след него мерцедес с врачанска регистрация го блъснал странично. В резултат бусът се завъртял и попаднал в канавка, а колата се ударила в ограда и паркиран автомобил, пише Дир.бг.

Пристигналият на място лекарски екип само констатирал смъртта на 41-годишния шофьор на микробуса. Загинал е и 60-годишен пътник в Мерцедеса. В болница са откарани водачът на колата и друг пътник.

От УМБАЛ „Св. Георги“ съобщиха за Радио Пловдив, че един от мъжете е в тежко състояние, а другият е в съзнание и му се правят изследвания. В болницата очакват още един пострадал.

От полицията съобщиха, че са осигурени обходни маршрути.

Автомобилите към Карлово се отклоняват през селата Ръжево Конаре и Ръжево. Тези, които пътуват в посока Пловдив, преминават през с. Михилци и Хисаря.

Още от България


loading...