1 лев от продажбата на плюшената играчка отива в подкрепа на деца със специални образователни потребности

Точно преди Коледа Lidl пуска в продажба лимитирана серия плюшен енот с благотворителна кауза на цена от 9,99 лева. Благотворителната кампания стартира още днес и ще продължи две седмици, като компанията ще дарява 1 лев от всяка продажба на деца със специални образователни потребности. Инициативата е под мотото „Купи и помогни“ и важи за всички 121 магазина Lidl в страната.

 

Плюшеният енот е вдъхновен от главния герой в коледния телевизионен клипа на Lidl. В него симпатичното животинче самоотвержено спасява семейното коледно тържество и става герой. Основното послание на рекламата е, че малките жестове са от огромно значение. Lidl дава възможност на своите потребители също да сътворят добро и да допринесат за по-доброто утре на децата със специални образователни потребности

 

Кампанията е част от бизнес философията на Lidl да инвестира в каузи и политики, които оставят положителен отпечатък и правят живота по-добър. С всяко свое действие веригата следва неотменно своя ангажимент да развива бизнеса си по отговорен начин, с грижа към хората, околната среда и обществото.

 

.………………..

 

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 31 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 121  магазина в 53 града и над 4000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

 


loading...