Поли Паскова
Поли Паскова

Фолклорната певица Поли Паскова се раздели с БСП, съобщава Лупа.бг. След като дълги години пееше по различни събития на червените, включително и за откриване и за закриване на изборните кампании, бившата баскетболистка се е преориентирала вече към ГЕРБ.
Поли Паскова заряза БСП и запя за ГЕРБ срещу 1000 лева (СНИМКА)

Тя откри предизборната кампания на управляващите във Враца, където Калин Каменов се бори за втори мандат и по всичко личи, че е фаворит на местните хора. По информация на Лупа.бг Паскова е била поканена за гастрола срещу 1000 лева хонорар, който е символичен на фона на сумите, които партиите отделят за представянето си за вота на 27 октомври. Певицата е изнесла истински мини-концерт в парка на ж.к. Дъбника в балканския град и е събрала доста фенове.

За последно многократната носителка на наградата на фестивала „Пирин фолк“ се появи при БСП преди 3 години, когато социалистите отбелязваха 160-а годишнина от рождението на Димитър Благоев – Дядото. Тази година на много места червените се отказаха от официално откриване на кампанията и предпочетоха да вложат последните си пари от екстремно намалената партийна субсидия в телевизионни спотове, билбордове и за агитация на граждани за техните кандидати „от врата на врата“.В ГЕРБ открито заговориха за евентуална загуба на Фандъкова в СофияВ ГЕРБ приемат за напълно реална възможността Йорданка Фандъкова да се провали в битката си за четвъ…Sep 30 2019skafeto.com

Още за Избори 2019

loading...