Поппандов Гери Дончева

Павел Поппандов скочи на Гери Дончева!

Актьорът недоумява как моделката се е ваксинирала срещу COVID-19 преди редица лекари, учители и хора в рисковата група.

Както е известно, тв водещата бе едно от първите популярни лица, имунизирана срещу опасния вирус. Красавицата се дореди до „ценната течност“, защото работи като пиар в столична болница. Моделката дори публикува видео в социалната мрежа, докато иглата пробожда ръката й.

„Не е редно тя да се ваксинира – каза пред България Днес Поппандов. – Лошото у нас е, че няма точен ред на поставяне на имунизацията. Също искам да попитам и защо се ваксинират общинските съветници в Сандански? Тези ли са на първа линия? За тях ли е най-необходимо да се ваксинират – за общинари и моделки. Първо трябва да се постави имунизация на всички лекари. След това на учителите. Следващите трябва да са възрастните – в това число и аз. А не млади и здрави хора. Естественото, че бих се ваксинирал. Чакам си реда“, каза още звездата от „Оркестър без име“.

Друг участник в култовият филм – Георги Мамалевq е на мнение, че България е страната на моделките. Затова не е изненадан, че красавици са ваксинирани преди медици.

„И моделките са на първа линия – казва с ирония големият наш актьор. – Ако трябва да избираш между красавица и грозница, коя би взел? Ако не ваксинираме тях, кого друг – шегува се Мамалев. – Истината е, че ваксините трябва да се използват. Дали към момента се ваксинират всички от първа линия е друг въпрос“, добавя още той.

Колегата му Антон Радичев е на малко по-различно мнение. Актьорът не вижда кой знае каква драма с ваксинирането на Гери Дончева.

„Не е редно тя да е преди много рискови хора, ала щом няма желаещи към този етап, защо трябва да се хаби ваксината – споделя Радичев. – По-добре да се използва, отколкото да се хвърли. Ваксините имат срок, в който са годни. Ако той отмине, те отиват в коша. Така разбирам аз имунизирането на Гери Дончева“, каза актьорът.

Радичев е „за“ ваксинирането. Той ще изчака реда си.

„Нека първо преминат хората на първа линия – лекари, учители. След това съм аз. Не бързам. Ще дойде и моят ред“, добави актьорът, който разкри, че е в отлично здраве и не може да се оплаче от проблеми.

Носителката на короната „Мис Плеймейт“ Диана Габровска пък смята, че няма лошо моделката Гери Дончева да се е ваксинирала, щом е имала тази възможност.

„Разбира се, с приоритет са лекарите. Ала всеки, които не в тази група и може да се имунизира, защо да не го направи? Всеки има права. Аз и моето семейство още не сме мислили по въпроса с ваксинирането. Това е нещо ново за целия свят. Затова не знам дали ще се ваксинирам“, разкри последната победителката в конкурса „Мис Плеймейт“.

Самата Гери Дончева също се изказа по казуса с нейната ваксина срещу COVID-19.
Красивата моделка си навлече гнева на куп хора, след като по време на процедурата бе облечена със секси черна рокля. Това също отприщи вълна от недоволство, както и, разбира се, нейното ваксиниране.

„С поставяне на ваксина срещу COVID-19 искам да дам личен пример на всички, колебаещи се да се имунизират. В това число и на хората на първа линия, които още имат съмнения дали да си я сложат. Искам да покажа на всички, които изпитват страхове, имат съмнения за конспиративни теории и несигурност, че няма нищо страшно. Слава Богу, нямам никакви негативни ефекти до момента. Нищо различно не чувствам след поставяне на ваксината. Нямам никакви неразположения. Не ме заболя. Няма болка и след това“, обясни Дончева.

Виж още:Моделът Гери Дончева се ваксинира преди лекари и мрежата избухна (Видео)Полюсни и бурни реакции, след като моделът Гери Дончева пусна в социалните мрежи клип как се ваксини…Jan 10 2021skafeto.com

loading...