Актьорът Иво Аръков, тандемът Павел и Ицака и треньорът по латино танци Йоанна Петрова отправиха специално предизвикателство към феновете си

20 април 2022 г. София. Актьорът Иво Аръков, тандемът Павел и Ицака и треньорът по латино танци Йоанна Петрова отправиха специално предизвикателство към бъдещите практиканти на Lidl. Под мотото на практикантската програма на веригата „Ти можеш всичко“, всеки един от тях предизвика феновете си да излязат от зоната си на комфорт и да докажат, че наистина могат всичко.

Да направят нещо, което никога преди не са правили; да ги разсмеят или да изтанцуват нещо в магазин на Lidl са „задачите“, които всеки един от тях отправи към своите последователи и най-вече, към учениците сред тях, които са навършили 18 години и са готови да се запишат за лятната практикантска програма на Lidl.

Лятната практика на компанията се провежда за 9-а година и отново дава възможност на млади хора над 18 години да направят първите си професионални стъпки. От 1 юли до 31 август те ще работят в магазините на Lidl в страната – ще получат нови знания и опит, ще спечелят първите си пари и ще открият нови приятелства и изживявания. Програмата е полезна именно с това, че учи младите хора на самостоятелност и отговорност, като едновременно с това е реален шанс за започване на постоянна работа. Всички, които имат интерес, могат да кандидатстват до 15 май на https://jobs.lidl.bg/

„Това е чудесна възможност за младите да влязат в света на възрастните и да се подготвят за бъдещето“, споделя актьорът Иво Аръков, който започва да работи още на 16 години. С много труд и постоянство през годините успява да извърви пътя си до театралната сцена и телевизионния екран. На същата възраст са и Павел и Ицака, когато откриват първата си работа – Ицака като водещ на конкурси за „Мини Мис“ в област Плевен, а Павел – като помощник в автосервиза на баща си и дори дървосекач. Днес двамата са един от най-свежите влогър тандеми, с хиляди последователи. Уверено следва мечтите си и Йоанна Петрова, чиято първа работа е в хотел в к. Златни пясъци. Не изоставя обаче любовта си към латино танците и днес притежава школа за латино танци.

И четиримата са единодушни, че бъдещите практиканти на Lidl трябва да бъдат смели, амбициозни и упорити, да не се страхуват да задават въпроси и да вземат максимума от това, което могат да научат. Те от своя страна обещават на младите хора, които ще станат част от програмата, да им дават полезни съвети, да ги мотивират да се развиват и да следват мечтите си.

Пълна информация за лятната практика и условията за кандидатстване може да намерите на кариерния сайт тук.