поршето

39-годишният мъж, който с поршето си предизвика смъртоносна катастрофа на Околовръстното в малките часове на 25 септември, си е поръчал транспорт до вкъщи след употреба на алкохол.

Това съобщи БНТ с позоваване на свои източници. Кръвната му проба за алкохол отчете 1.7 промила, пробата за наркотици показа положителен резултат за кокаин, който, според експерти, водачът поел няколко часа преди катастрофата.

Свидетел, пожелал анонимност, разказа пред „По света и у нас“, че 39-годишният Димитър Любенов е употребил алкохол в заведение, недалеч от мястото на катастрофата.

Първоначално е повикал фирма, предлагаща превоз с личния автомобил. От фирмата обаче се забавили и тогава, въпреки че трудно пазел равновесие, Любенов се качил зад волана.

Виж още:Шофьорът убиец от Околовръстното – и пиян, и дрогиранДрогиран и пиян е бил шофьорът – 39-годишният Димитър Любенов, причинил тежката катастрофа на Околов…Sep 26 2022skafeto.com

Обвиниха шофьора, убил французин на Околовръстното в СофияПрокуратурата повдигна обвинение на шофьора Димитър Любенов, който причини тежката катастрофа край м…Sep 25 2022skafeto.com


loading...