приказката за Али Баба

Един от участниците в приказката на Васил Божков за Али Баба се разпозна сам. Това е Георги Кадиев, който по време на описаните в комикса събития е депутат от БСП.

Нещо повече – Кадиев назовава с имена и останалите герои в приказката, като по този начин внесе конкретика в уточнението на Божков, че „всички прилики с действителни лица и събития не са случайни“.

Ето целия коментар на Кадиев:

“Разбойникът от опозиционната шайка”, т.е. аз, внася закон за 15 % данък. Не знам защо ме нарича разбойник, вероятно защото искам да плаща по-висок данък. ГЕРБ отхвърля закона. Борисов го праща при Менда, която му пише нов закон, който скрито го облагодетелства. После Борисов го праща при Горанов, който му иска 20% от печалбата, което Божков си плаща като поп цели 5 години. Приказката е без завършек. Не разбираме защо се разваля тази чудна схема. Разбира се, докато няма доказателства, това е просто приказка за лека нощ. Алъш-веришът очевидно продължава. Божков търси сделка с Борисов. Горанов и Менда са без значение. 1 юни е. Ден на детето. Тази приказка не може да остане без продължение.

Виж цялата приказка:Божков разказа приказката за Али Баба, всички се питат има ли доказателстваБизнесменът Васил Божков отправи нов удар срещу управляващите с иновация – далаверите на властта бях…Jun 1 2020skafeto.com

loading...