Радосвет Радев

Председателят на БСК Радосвет Радев заяви пред бТВ, че хората наистина разчитат на бизнеса. Хазната разчита на данъците, които бизнеса плаща и това гарантира устойчивостта на държавата.

„В България за една седмица броят на заразените се увеличава три пъти, значи около Цветница ще имаме около 4300 – 4500, а на Великден около 15 000. Надявам се неделята след Великден да започне спада бройката. Често критиките, с основание или без основание, дават резултати. Ние трябва да бъдем отговорни сами към себе си. От заразените 171 души, само 28 са в болница. Това наистина е добре и затова аз се присъединявам към всички – стойте си вкъщи“, каза Радев.

Той коментира и кои бизнеси са във фалит и кои не. По думите му е дошъл краят на много заведения. Относно туризма – не е гаранция какво е бъдещето му, според него, защото може да се промени логото, тъй като Черно море дава много витамин Д, който е нужен.

Втората група са фирмите, които не съкращават хора, защото те ще им трябват. Третата група – тези, които произвеждат днес маски, облекла и други нужни средства, за да се опазим. България сега ще се превърне във фабриката на Европа, обясни Радев.

Вижте още:
Румен Радев: Налагам вето върху извънредния закон!Моето решение е да наложа вето върху част от извънредния закон, приет от парламента късно в петък, о…Mar 22 2020skafeto.com

Горанов: Не е моментът да си говорим за демокрация„Не е моментът да си говорим за демокрация“. Това заяви пред БНР министърът на финансите Владислав Г…Mar 22 2020skafeto.com

loading...