разпускане на НОЩ

От партия АБВ настояват за незабавното разпускане на Националния оперативен щаб (НОЩ). Следващият здравен министър от новия кабинет да уволни държавния здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, който да бъде заменен от доц. Атанас Мангъров, поискаха още от партията.

Доц. Атанас Мангъров заяви, че за него изборната кампания е била нещо ново, с което не се е сблъсквал до този момент в живота си, пише Стандарт.

Оказало се, че от АБВ споделят сходни възгледи и целта на кампанията била да се обясни какво би могло да се направи от медицинска гледна точка, за да се върнем по-бързо към нормален живот.

„В значителна степен бяхме чути, но все пак в нашето общество се налагаше страх“, предупреди доц. Мангъров.

Според него до една-две седмици случаите на коронавирус ще затихнат. Доц. Мангъров е сигурен, че нещата нямало да бъдат такива, каквито били, защото щяло да има промени възгледи сред хората.

„Всички безсмислени затваряния – отваряния – всичко това било една безсмислица от епидемиологична гледна точка и начини за всяване на страх“, изтъкна медикът.

Той се надява съвсем скоро в новото Народно събрание да влязат истински епидемиолози и хора, които разбират от инфекциозни заболявания.

Виж още:Мангъров: Много им се услади да ни затварят и отварят, когато си искатДоц. д-р Атанас Мангъров е роден на 31 януари 1956 година в Стара Загора. Насочва се към инфекциозни…Mar 26 2021skafeto.com

Мангъров – имотен змей, купил си е апартамент на морето в разгара на пандемиятаДоц. Атанас Мангъров изплува на челните места в класацията за най-имотни лекари у нас. Дори в разгар…Mar 24 2021skafeto.com

Доц. Мангъров: COVID-19 не се лекува с антибиотици„Хората имат страшно много проблеми и питат за всичко. Те искат да имат повече икономическа свобода,…Mar 20 2021skafeto.com

Майката на Мангъров милионерка на 99 (СНИМКА)Майката на доцент Атанас Мангъров навърши 99 години на 20 февруари. Д-р Елена Мангърова подгони стот…Mar 7 2021skafeto.com

loading...