носене на маски за персонала

Представители на ресторантьорския бизнес започват протести от днес заради затягането на мерките. Това съобщи пред БНР председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов.

По думите му днес ще бъде блокиран центърът на Велико Търново, а утре това ще се случи в Пловдив. Голям протест ще има на 7 септември в София.

„Това, което ние ще направим, целият туристически бранш, заедно с всички засегнати браншови организации по тази заповед, започваме да блокираме цялата страна. Днеска почваме от Велико Търново, утре Пловдив, в София ще направим огромен протест на 7-и, и оттам насетне всеки ден ще блокираме цялата страна.

Абсолютна лъжа е, че има каквито и да е било социално-икономически мерки и за бизнеса, и за хората“, каза още Ричард Алибегов.

Вижте още:
Извънредно: Обявиха новите противоепидемични мерки, заведенията – до 22:00Ситуацията е сериозна, но няма причина за паника. Ниският процент на ваксинация налага да предложим …Sep 2 2021skafeto.com

Алибегов в Пловдив: Не можем да караме бармани и сервитьори да се ваксиниратПредседателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов обяви в Пловдив този понеделни…Aug 17 2021skafeto.com


loading...