Румен Радев НСО панорама молдова гешев Бойко Борисов

„В авиацията отговорност носи командирът.“ Така президентът Румен Радев отговори на критиките, отправени от премиера Бойко Борисов. Припомняме, вчера министър-председателят заяви по адрес на държавния глава: „злобата на двуличника Радев прелива“.

Държавният глава се защити от критиките на премиера и заяви, че като председател на ВВС никога не е губил хора и никога не са падали самолети.

Коментарът си Румен Радев направи пред да вземе участие в официалното честване на 60-та годишнина на Софийския градски съд.

Не само като командир на ВВС, а в цялата си командирска кариера – командир на звено, командир на ексдрила и командир на авиобаза няма нито един загинал летец, техник, самолет и вертолет. „Това е постигнато в изключително сложна обстановка с множеството рискови фактори за полетите“, изтъкна Радев.

По думите му не само, че не е губил хора и техника, а заедно с неговите подчинени са успели да трансформират подготовката във ВВС от един закостенял модел на подготовка до един прогресивен съвременен модел.

Радев заяви, че това е постигнато не заради опростяване на подготовката.

„Аз не съм командир на държавата, а съм държавен глава“, даде да се разбере президентът.

Радев изтъкна още, че този, който управлява бюджета и управлява икономиката е командир на държавата. Държавният глава е показал, че с минимални средства може да се постигне голям ефект, когато хората служат не на някой друг, а на България.

„Искам днес на всички хора, на които съм вярвал и съм имал доверие да им благодаря“, отбеляза държавният глава.

Припомняме, че вчера президентът Румен Радев заяви пред bTV, че не иска България да катастрофира от самодоволство. Той подчерта, че в България има ненаказана корупция по високите етажи на властта.

Мнението на държавния глава е и че кабинетът харчи на тъмно държавни средства. Той критикува лобистките закони, които се приемат.

След това премиерът отговори като заяви, че злобата на двуличника Радев прелива.

Вижте още:
Министър Горанов: България е с висок рейтинг, ама го разбират образованите, Радев вреди на странатаПрезидентът Румен Радев вреди на страната, заяви в предаването „Лице в лице“ по БТВ финансовият мини…Dec 12 2019skafeto.com

Злобата на двуличника Радев прелива, бесен Борисов„Президент е този, който е обединител на нацията. Опозиционен лидер, който за 40 минути не е казал е…Dec 12 2019skafeto.com

Радев изпепели нарцисизъма на Борисов: Не искам България да катастрофира от самодоволство (ВИДЕО)Не искам България да катастрофира от самодоволство, искам да вървим напред и нагоре, заяви в предава…Dec 11 2019skafeto.com

loading...