чата между Румен Радев и Пламен Бобоков Прокурорската атака срещу Румен Радев НСО панорама молдова гешев Бойко Борисов

„В авиацията отговорност носи командирът.“ Така президентът Румен Радев отговори на критиките, отправени от премиера Бойко Борисов. Припомняме, вчера министър-председателят заяви по адрес на държавния глава: „злобата на двуличника Радев прелива“.

Държавният глава се защити от критиките на премиера и заяви, че като председател на ВВС никога не е губил хора и никога не са падали самолети.

Коментарът си Румен Радев направи пред да вземе участие в официалното честване на 60-та годишнина на Софийския градски съд.

Не само като командир на ВВС, а в цялата си командирска кариера – командир на звено, командир на ексдрила и командир на авиобаза няма нито един загинал летец, техник, самолет и вертолет. „Това е постигнато в изключително сложна обстановка с множеството рискови фактори за полетите“, изтъкна Радев.

По думите му не само, че не е губил хора и техника, а заедно с неговите подчинени са успели да трансформират подготовката във ВВС от един закостенял модел на подготовка до един прогресивен съвременен модел.

Радев заяви, че това е постигнато не заради опростяване на подготовката.

„Аз не съм командир на държавата, а съм държавен глава“, даде да се разбере президентът.

Радев изтъкна още, че този, който управлява бюджета и управлява икономиката е командир на държавата. Държавният глава е показал, че с минимални средства може да се постигне голям ефект, когато хората служат не на някой друг, а на България.

„Искам днес на всички хора, на които съм вярвал и съм имал доверие да им благодаря“, отбеляза държавният глава.

Припомняме, че вчера президентът Румен Радев заяви пред bTV, че не иска България да катастрофира от самодоволство. Той подчерта, че в България има ненаказана корупция по високите етажи на властта.

Мнението на държавния глава е и че кабинетът харчи на тъмно държавни средства. Той критикува лобистките закони, които се приемат.

След това премиерът отговори като заяви, че злобата на двуличника Радев прелива.

Вижте още:
Министър Горанов: България е с висок рейтинг, ама го разбират образованите, Радев вреди на странатаПрезидентът Румен Радев вреди на страната, заяви в предаването „Лице в лице“ по БТВ финансовият мини…Dec 12 2019skafeto.com

Злобата на двуличника Радев прелива, бесен Борисов„Президент е този, който е обединител на нацията. Опозиционен лидер, който за 40 минути не е казал е…Dec 12 2019skafeto.com

Радев изпепели нарцисизъма на Борисов: Не искам България да катастрофира от самодоволство (ВИДЕО)Не искам България да катастрофира от самодоволство, искам да вървим напред и нагоре, заяви в предава…Dec 11 2019skafeto.com

loading...