полицай метла убийство бургас село Задруга полицаи наркотици

След като на празника на полицията обраха банка, нов куриоз след екшън ала филм с Джеки Чан в Бургас разсмя мрежите. 28-годишен мъж е обявен за общодържавно издирване, след като ударил с дръжка от метла полицай по време на изтърпяване на арест, съобщава МВР-Бургас.

На 11 ноември около 16.50 ч. от помещенията за настаняване на задържани по реда на Указа за борба с дребното хулиганство за почистване около Пето Районно управление – Бургас, е изведен 28-годишен мъж от с. Градец, общ. Котел. Той изтърпявал 14-дневна присъда по Указа за дребно хулиганство, влязла в сила от 6 ноември, наложена от съда в Карнобат.

Половин час по-късно той нападнал охраняващия го полицай, използвайки дървената дръжка на метлата. Нанесъл му удар в гърба, който повалил униформения, а затворникът побягнал в посока на бл. 57 в к-с „Лазур“, укривайки се в района на железопътния прелез на бул. „24-ти Приморски пехотен полк“ и парк „Езеро“.

Обявен е за общодържавно издирване. От нападението полицаят не бил получил сериозни наранявания.

На празника на полицията обраха банка в СофияВъоръжен грабеж е бил извършен в банка в София навръх Архангеловден. Това съобщи пред журналисти гла…Nov 8 2019skafeto.com

loading...