Сидеров прокурор

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров е даден на прокурор за вчерашното си нахлуване в Нова телевизия, предава Дир.бг.

Столичната дирекция на вътрешните работи е образувала преписка, която вече е докладвана на Софийската районна прокуратура, съобщиха от телевизията.

Предстои дежурен прокурор да вземе решението дали ще образува досъдебно производство за престъпление, след като се запознае с материалите.

Заедно с лидера на „Атака“ в щурма на Нова телевизия участваха съпругата му Деница Гаджева и репортерски екип на партийната телевизия „Алфа“.

Сидеров игнорира охраната на входа на медията и влезе в офисите на Нова телевизия, като обвини, че тя ежедневно лъже стотиците хиляди зрители.

По време на скандала се чуха обвинения, че Нова телевизия предава едностранчиво войната в Украйна.

„Ние искаме да питаме защо в Нова телевизия не се дава другата гледна точка. Искам да питам защо вашата телевизия цензурира“, питаше Сидеров в нюзрума на медията, показа видеото на „Алфа“.

От самата телевизия пък обясниха, че Сидеров е негодувал заради тенденциозно отношение към него и партията му.

Извикана бе и полиция, която подпомогна фирмената охрана за извеждането на Волен Сидеров и спътниците му.

Телевизията излезе с позиция, в която изрази възмущение от поведението на Сидеров и обяви, че е независима медия, която не се поддава на влияние на политици.

Сидеров пък се закани, че подема бойкот и на останалите национални национални телевизии.

Целият скандал бе излъчван на живо по партийната телевизия на „Атака“.

Виж още:Пак цирк „Волен“: Сидеров нахлу в Нова с обвинение, че лъже за Украйна. Изкара го полиция (ВИДЕО)Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, съпругата му Деница и тв екипът на Алфа нахлуха в сградата на Нова…Mar 15 2022skafeto.com


loading...