полети по Черноморието силен летен сезон Клошари ол инклузив Летният сезон хотелиери бежанци

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Цените в туризма отговарят на предлагането. Това заяви пред БНТ председателят на Института за анализи и оценки в туризма Румен Драганов.

В последно време не им е било лесно на хотелиерите и ресторантьорите и са подложени на редица проверки от институциите. Зимата създава доволни туристи, по мнението му. Дори София е станала интересна туристическа дестинация. Развива се и СПА туризмът. Имаме много добри хотели, убеден е специалистът. За балнео и СПА туризма през уикенда трудно у нас се намират места. Интензивно пътуване за Великден се очаква. Около 320 000 българи ще заминат зад граница. У нас се чакат около 70000 чужденци, българите ще заминат на Запад, Турция и Гърция.

По думите му София е уникален град, с планина и минерални води. Номер едно в туризма е устната реклама, категоричен бе той. Проф. Драганов очаква силен летен сезон. Нашият туризъм е разединен и не брани своите интереси, смята той и това ще е проблемът това лято.

Гърция спасява своя туристически сектор със служители извън ЕСПредприятията на Гърция в туристически сектор ще могат да наемат работници от трети страни извън Евр…Mar 12 2023skafeto.com