водораздел

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов коментира исканата оставка на председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

„Тя е изключително сериозен политик и човек. Също и изключително обаятелна жена. Съчетание на тези качества се среща рядко в политиката, особено при стойностните политици. С тези думи искам да изразя подкрепата си към нея”. Това заяви пред Нова телевизия Валери Симеонов.

Според него темата за оставка на Караянчева не стои на дневен ред, защото тя си вършила работата.

„Каква оставка, какви 5 лева? Претопляте тук манджата. Само 5 квартални благоевградски хулиганчета хвърлят яйца (в Благоевград снощи Караянчева бе замеряна с яйца). Това ли са значими събития, които трябва да обсъждаме в най-гледаното време“, захапа водещите зам.-председателят на парламента.

Той не намери нищо нередно в думите ѝ, казани пред симпатизанти в Лом, когато призова тези, което не харесват магистралите на Борисов да ходят пеша и да не ползват метрото.

„Хората, които протестират, също ползват метрото. Те направиха терористичен акт там, но им беше простено, защото са свързани с президента“, заяви лидерът на НФСБ.

Според него думите на Караянчева от преди дни са допустими, защото са казани на партийно събрание.

Симеонов каза, че няма съглашение между ГЕРБ и ДПС и думите на Цветан Цветанов за подобно нещо към този момент са несъстоятелни. Симеонов каза, че все пак е в добри отношения с бившия втори в ГЕРБ и е възможно да направи в коалиция с всяка българска партия, освен с ДПС.

Лидерът на НДСБ закачи Виктор Николаев: „Видяхте ли, че не съм искал да ви уволнявам преди месеци. Само ще ви кажа, че аз ви видях, че бяхте на протеста срещу мен преди 2 години и ми стана странно, защото не съм забелязал да имате нещо против мен“, каза с усмивка Симеонов и срещна ответна от водещия.

Симеонов коментира протестиращите: „Това са червени кхмери. Те казват, че говорят истината и няма друга такава. Това е нещо като възроден 9-и септември, когато са избивали богатите. Летят яйца, защото нямат калашници. Ако имаха, щяха да трепят наред“, каза той.

„Каракачанов иска да обере лаврите, като предлага експертен кабинет. Това не е съгласувано нито с мен, нито с Борисов. Ние какво сме? Лукови глави ли?“, запита той.

„Румен Радев е едно вечно недоволно дете. Ако българската политика е едно семейство, то той е едно дете, което вечно тропа с краче и не приема нищо“, каза Симеонов.

Виж още:Яйца полетяха срещу Цвета Караянчева в Благоевград, НСО я прибра /видео/Яйца полетяха към председателя на парламента Цвета Караянчева при посещението й в Благоевград. В опи…Sep 29 2020skafeto.com

Караянчева отвръща на удара, пусна ВИДЕО с президента РадевИнтересен спомен от 2019 година публикува Цвета Караянчева в официалния си профил във Фейсбук. Предс…Sep 28 2020skafeto.com

Всички говорят за коментара на Светослав Иванов! Само Караянчева не иска да го слуша (ВИДЕО)Светослав Иванов направи убийствен коментар в предаването „120 минути“ по БТВ. За първи път в него н…Sep 28 2020skafeto.com

Карбовски унищожи Караянчева: Вие сте идиот, махайте си задника от стола, който платих азЖурналистът Мартин Карбовски написа изключително остро писмо до председателя на парламента Цвета Кар…Sep 27 2020skafeto.com


loading...