Слави с тежки думи

Въпреки опитите този политически проект да бъде спрян, „Има такъв народ“ ще участва на предстоящите парламентарни избори. Формулата на успеха е една и съща: качества, добър екип, много труд и малко късмет. Това обяви в извънредно включване на живо по Фейсбук и по 7/8 ТВ лидерът на партията и тв водещ Слави Трифонов.
„Сегашният политически елит прави политиката мръсна дума и мръсно състояние. Но зад нашия политически екип застанаха отговорни хора“, обяви той.

Трифонов представи приоритетите на „Има такъв народ“ в здравеопазването и хвърли бомбата – доц. Андрей Чорбанов, един от върлите противници на мерките за овладяване на коронакризата у нас, ще е сред водещите експерти в партията в тази област. Във всичките си изказвания ученият се противопоставяше на взетите от Националния оперативен щаб (НОЩ) решения.

„3,5 милиона от вас, от нас, гласуваха на референдума, който инициирахме, но настоящата власт показа, че пряката демокрация не я интересува. Интересува я само властта и облагите. Затова нямахме друг избор, освен да създаден партия и да участваме в парламентарните избори“, обяви Дългия. И представи част от експертите на Има такъв народ.

Според Трифонов той разполагал с професионалисти във формацията си. „Има успешни и кадърни българи, но политиката ги отвращава. Зад нашия политически проект застанаха качествени, отговорни и достойни българи“, обяви той. И представи основните си експерти.

Емблемата на синдикалистите Мика Зайкова също става част от „Има такъв народ“. Там кандидат за депутат ще бъде и адв. Александър Рашев и Андрей Михайлов, които ще се занимават със сектор „правосъдие“ с амбиция за основна съдебна реформа.

За образованието при Трифонов ще се грижат учители – както средношколски, така и университетски. Пламен Николов обяви, че се налага мандатност на директорите от максимум 2, за да има качествена реформа в сферата, а освен това предвижда махане на 12 клас, както и край на матурите за най-малките.

Виж още:Слави гневно: Ние сме държавата на нелепите инцидентиСлави Трифонов публикува гневен пост във фейсбук по повод смъртта на 16-годишно момче, вследствие на…Feb 15 2021skafeto.com

loading...