рождения ден на Слави евродоклад Борисов Гешев сайтът на 7/8 платен Николаос Цитиридис Слави си купи телевизия регистрира партията закон
Слави Трифонов

И ти, Каракачанов, си се самозабравил тотално. Вие абсолютно сте забравили къде се намирате. Какво точно работите. За кого работите. И на кого трябва да служите. С тези критики лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов се обърна във Фейсбук към министъра на отбраната.

Вижте острите му думи без редакторска намеса:
По повод на протеста пред централата на ВМРО, министърът на отбраната Красимир Каракачанов каза пред медиите следното за протестиращите: „Имат късмет, че не съм бил там, нямаше да има само водни струи.“ Не знам за протестиращите, обаче аз така се изплаших. Цяла нощ не съм спал. Сънувам Красимир Каракачанов във военна униформа и умирам от страх.

И какво щеше да направиш, ако беше там, бе Каракачанов? Щеше да стреляш ли? Да ги опикаеш ли? Или щеше да хвърлиш Ангел Джамбазки върху тях?

И ти, Каракачанов, си се самозабравил тотално като твоя началник. Вие абсолютно сте забравили къде се намирате. Какво точно работите. За кого работите. И на кого трябва да служите.
Виж какво – не си страшен. Смешен си!

И ще ти цитирам един от гостите в моята работа, който каза нещо много умно. Което не знам дали ти ще го разбереш, но ще ти го кажа – „Kато се качваш нагоре по стълбицата, казвай „добър ден“, щото като слизаш не знаеш кого ще срещнеш…“.

Слави: Умирам от страх от Каракачанов
Заловен! ВИДЕО показва как Джамбазки цели протестиращи с бомбичкиКадри, публикувани в групата на протестиращите „Орловград – Протест Блокада“ човек, за който се твър…Nov 17 2020skafeto.com


loading...