Слави Няма такава държава

Бившият телевизионен шоумен Слави Трифонов учредява утре партията си „на тъмно“, съобщава Lupa.bg. Събитието, чийто старт е предвиден за 10:00 часа на 5 октомври, ще събере малко над 600 делегати в залата, в която преди години бе учредено „Движение България на гражданите“ на Кунева.

Толкова са получили специални покани от екипа на „Седем-осми“. „Няма такава държава“, както се очаква да бъде вписано името на новата политическа формация на Трифонов от съда, обаче ще избере своя председател, ще гласува устава си и ще назначи контролните си органи при пълно медийно затъмнение.

Нещо повече, от екипа на учиндолеца са наложили пълна забрана на заетите с организацията да дават информация на журналистите. Дори от управата на избраната зала в София за учредяването разкриха, че нямат право да разкриват каквито и да е детайли за събитието. По наша информация нито един представител на медийната гилдия не е получил право да се акредитира за старта на партията.

До момента липсва и информация на сайта на „Седем-осми“, нито на сайта на бившето предаване на Трифонов „Шоуто на Слави“, както и в единствения канал за комуникация, обявен до момента с екипа му – Фейсбук страницата на бившия телевизионер. До дни се очаква той да представи и намеренията си за създаване на нов канал, но последните слухове сочат, че той и сценаристите му ще се вихрят само в интернет.Изненада: Слави Трифонов готви сватбаКогато някоя известна личност придобие достатъчно популярност сред обществото, автоматично всичко, к…Sep 22 2019skafeto.com

БТВ продължава да бере гайлето на Слави Трифонов, СЕМ глоби телевизията заради ДългияСлави Трифонов разтури калимерата с БТВ, но медията още му бере гайлето! Съветът за електронни медии…Sep 6 2019skafeto.com

loading...