Николаос Цитиридис Слави си купи телевизия регистрира партията закон
Слави Трифонов

Слави Трифонов ще регистрира партията си в съда. „Няма такава държава“ ще внесе документите за регистрация в Софийски градски съд днес в 11:00 ч.

Необходимите документи са: учредителна декларация, протокол от учредителното събрание, устав на партията, списък, съдържащ трите имена, ЕГН, постоянен адрес и саморъчен подпис на не по-малко от 500 членове.

Учредители на партията, граждани с избирателни права съгласно българското законодателство, декларации за индивидуално членство, нотариално заверени образци от подписите на представляващите политическата партия, списък, съдържащ трите имена, ЕГН и постоянен адрес на не по-малко от 2500 членове.

Големият блъф: „Няма такава държава“, няма обаче и такава партияПартията на Слави Трифонов „Няма такава държава“ ще се окаже накрая един голям блъф. Вече 10 дни сле…Oct 14 2019skafeto.com

Нотариално заверена декларация от ръководството на политическата партия за автентичността на документите, удостоверение за уникалност на името.

Анонсът, че са готови да внесат всичко това в съда, означава, че от „Няма такава държава“ са събрали 2500 членове за по-малко от месец, въпреки че уставът им постановява сериозна цедка на най-високо ниво в партията.

Партията на Дългия беше учредена на 5 октомври, след което започна да набирането на членове.

Слави: Не сгреших, че създавам „Няма такава държава“Шоуменът и евентуално бъдещ политик Слави Трифонов пусна нов коментар по повод някои политически и о…Sep 8 2019skafeto.com

loading...