наплив за партията на Слави

Шоуменът и лидер на партия „Има такъв народ“ Слави Трифонов се включи в задочния дебат между ГЕРБ и Демократична България с коментар във фейсбук, че двете извънредни пресконференции, свикани от управляващата ГЕРБ, били предизвикани от остра болка.

„Боли ги ГЕРБ. Много ги боли. Две пресконференции днес. Сутринта – една на вожда на ГЕРБ, само за определени медии, а следобед втора – за всички медии. Защото болката е голяма. Малка болка – една пресконференция. Голяма болка – две пресконференции. А болката е толкова голяма, защото вече няма да има онази ЦИК. Тяхната ЦИК“, убеден е Дългия.

По думите му овладяна Централна избирателна комисия, която изпълнява всяка тяхна политическа поръчка. Например, да ликвидират видеонаблюдението или пък да не санкционират бившия министър-председател Бойко Борисов, който непрекъснато използваше държавния ресурс, за да агитира за собствената си партия.

Което пък за Трифонов представлява абсолютно нарушение на закона, видно за всички, но не и за „тяхната“ ЦИК.

„Разбирам желанието на ГЕРБ да изкарат Изборния закон като нещо, което не е добро. Само че не е така – всички българи в България и по света ще могат да гласуват свободно, глупавите ограничения за българите в чужбина вече няма да ги има. Ще има и видеонаблюдение, за да може всеки да вижда какво се случва.

И разбира се, причината за днешната болка на ГЕРБ – ЦИК ще е друга. Друга ще е – да. За да има правила и свободно изразяване, казвам всичко това в световния ден на свободата на словото. И тъй като свободата на словото в България е цъфнала, та е вързала, все пак ние сме на 112-о място, новият Изборен закон е едно добро начало. Както казва мъдрият български народ: „Никой не може да спре гората да се разлиства“, философства лидерът на ИТН.
Пулев: Бойко и Слави ме разочароваха, влизам в политиката, защо не„Ако някой ден хората решат, че мога да съм полезен, защо не“. Така Кубрат Пулев отговори на въпроса…May 3 2021skafeto.com

loading...