Созопол

Тялото на 42-годишна жена, майка на две деца, бе открито след драматично издирване цяла нощ в Созопол. За това съобщават местни жители, потресени от гледката на Богоявление – в началото на плажа – в Стария град, пише Флагман.бг.

Първоначалната информация бе, че има удавник в Созопол навръх Богоявление.

„Трагедията наистина е голяма за нас, не знаем какво точно се е случило, около 07 часа, когато се развиделило, тялото е намерено. Според мен става дума за нещастен инцидент”, каза кметът на Созопол Тихомир Янакиев.

Около 19 часа вчера, въпреки пронизващия вятър, жената казала, че излиза навън, за да разходи. След като не се прибрала, около 22 часа съпругът й алармирал местните полицаи.

Организирана е издирвателна акция през цялата нощ, но жената не е била открита. Има две работни версии за огромната трагедия сполетяла семейството – нещастен инцидент, с подхлъзване от скала, или самоубийство.

В семейството не е имало дрязги между съпрузите, липсвали са и битови проблеми. Съпругът е ветеринарен лекар, бивш член на Поземлената комисия в Созопол.

Виж още:Страшна трагедия в Панагюрище: 17-годишната Мария роди, зарадва се на бебето, а два дни по-късно издъхна17-годишната Мария Димитрова е починала след раждане в панагюрската частна болница „Уни Хоспитал“, с…Dec 3 2019skafeto.com

Трагедията е огромна! Загиналият работник предупредил за нещастието в АЕЦ „Козлодуй“По-възрастният, който намери смъртта си в шахта, смазан от тежки железа, е от Мизия. На 63-годишния …Dec 17 2019skafeto.com

Майката на загиналия български моряк разплака всички с последните си думи към сина сиМайката на загиналия български моряк в Норвежко море разплака всички с последните си думи към него. …Jan 5 2020skafeto.com

loading...