софия георгиева

Певицата София Георгиева, която бе хваната от полицията в Перник да шофира в нетрезво състояние, след като оглави протеста срещу бившия областен управител Ирена Соколова и водната криза, днес избухна с изявление в социалните мрежи, съобщава Лупа.бг.

„Доброволно ще вляза в клиника да се лекувам от алкохолизъм, след като на входа на МС, БНТ и не само се сложат дрегери и се правят тестове барабар с министрите и генералния директор на БНТ”, пише София Георгиева.

„Обещавам да се подложа на лечение“, продължава тя.

„Не ми крещете от „недосегаемите си постове“, за да не ме накарате да създам скандал в държавата, от който Премиера няма нужда, само с пускането на едно клипче с негова доста приближена и важна за държавата министърка”, заплаши София Георгиева.
Певицата София Георгиева плаши: Имам клип с пияна министърка (СНИМКА)

В по-ранни постове София беше споменавала, че е била на мероприятие преди години, където министърка от кабинета на Бойко Борисов била пияна, има и запис на издънката, но все още нямало го пуска.

Виж още:Скандалните имоти на министър СачеваСлед тежък напън зам.-министърът на образованието Деница Сачева яхна Министерството на труда и социа…Dec 4 2019skafeto.com

Сдружение „Зограф“: Скандална некомпетентност цари в Министерството на културатаМинистър Боил Банов трябва да плати от заплатата си и от спестяванията си 73-те хил. лв. съдебни раз…Nov 28 2019skafeto.com

loading...