предсрочни избори БСП драма
Спас Гърневски

Повече от две години и половина срещу ГЕРБ се води неистова война да се стигне до предсрочни избори и ГЕРБ да бъде отстранена от власт. Това заяви в ефира на БНТ депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

„Бойкотираха европредседателството, което стартира с 9 митинга в София, спомняте си новата визия, когато всички тръбяха колко силна е БСП и как ще свали ГЕРБ след евроизборите. Следващата дата бяха местните избори, дори се стигна до опит за пълзящ преврат… и всичко това не може да не окаже влияние“, каза още Гърневски.

Като гледам, май само ГЕРБ не е победител на тези избори, всички други са… Има различни избори в различно политическо време и ситуация. Разликите понякога са много високи, понякога по-малки, в крайна сметка, важна е победата“, каза Гърневски.

Съвсем нормално е в условията на демокрация да има балотажи, да има оспорвани битки, категоричен е Гърневски.

„Съвсем естествено, за втори тур се получават местни коалиции, има настроения срещу определени кандидати, това са местни избори“, добави той.

Самият премиер каза, че предстоят още доста движения. Там, където хората пълзят под летвата на политическия морал, разбира се, че ще има действия, категоричен е Гърневски.

Официално от ЦИК: ГЕРБ печели балотажите в 9 областни града, БСП – в 3Резултатите от балотажите в страната при 100% обработени протоколи от изборните секции показват, че …Nov 4 2019skafeto.com

ГЕРБ: Няма да атакуваме с компроматиОт ПП „ГЕРБ“ обявиха, че няма да влизат в компромати и битки. Само преди няколко дни, те за пореден …Nov 2 2019skafeto.com

loading...