ламбо вергов

Култовият актьор Стефан Данаилов е бил приет снощи в Университетска болница Пловдив в недобро състояние. Това съобщиха агенция БЛИЦ, позовавайки се на свои източници.

След като Ламбо претърпя тежък инцидент в края на лятото и лежа в лечебно отделение, той беше изпратен от медиците за възстановяване във военния санаториум „Калероя“ в Хисаря.

За него персонално се е грижила жена. В един момент Данаилов като че ли отказвал да се движи и да се възстановява. Все още не е ясно какво е провокирало откарването снощи в пловдивската болница, но състоянието му изобщо не е било добро.

Впоследствие е било взето решение актьорът да бъде транспортиран до Военномедицинска академия (ВМА) в София. От болницата не дават повече подробности за състоянието му.

Въпреки влошеното си здраве, Стефан Данаилов беше изявил желание утре (четвъртък) да се срещне с всички кандидати за кметове на общините в област Пловдив, за да разговаря с тях и да им вдъхне кураж за изборите.

Събитието за утре се отменя.Слух: Заради разпродадени билети притискат Стефан Данаилов да се върне на сцената другата седмицаСтефан Данаилов се завръща на театралната сцена само две седмици след тежката операция, която претър…Sep 1 2019skafeto.com


loading...