Стефан Данаилов изведен кома

Стефан Данаилов е изведен от изкуствената кома, в която бе поставен, и е контактен. Това каза днес неговият доведен син Росен Цанков пред БТВ, след като го посети в болницата днес по обяд. По думите му актьорът се чувства добре и „иска да гледа мачове на Челси“.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова също информира на официалната си страница във „Фейсбук“, че Ламбо е излязъл от кома. По думите й той диша самостоятелно и е много по-добре.

„Скъпи приятели, много съм щастлива да ви кажа, че Стефан излезе от комата. Контактен е, диша самостоятелно и е много по-добре. Даже иска да се прибира у дома. На лекарите от ВМА – огромно благодарим!“, написа тя.

Припомняме, че Стефан Данаилов е във Военномедицинска академия. Той бе в критично състояние, в медикаментозна кома и на апаратно дишане. Лекарите обясниха, че ще остане в това състояние, докато бъде взето решение за лечението му.

Актьорът беше приет в лечебното заведения преди седмица заради вода, събрала се в белите дробове. По думите на доведения му син е имал кръв в белия дроб.

След инцидент през август Стефан Данаилов претърпя операция на тазобедрената става, от която се възстановяваше.Борисов към Стефан Данаилов: С теб съм!Бойко Борисов заяви съпричастност към тежката битка на Стефан Данаилов. Премиерът публикува във фейс…Oct 17 2019skafeto.com

Доведеният син на Стефан Данаилов през сълзи: Той е там и просто спи, стискаме му палциСтефан Данаилов продължава да е на апаратна вентилация в реанимацията на Военномедицинска академия, …Oct 17 2019skafeto.com


loading...