Стефан

Внезапната смърт на големия актьор Стефан Данаилов потресе цяла България. Една от големите ни актриси, която от дълги години се познава с Данаилов, също почете паметта му. Това бе Татяна Лолова. В личния си фескбук профил тя сподели интересна снимка с Ламбо. „Аз съм момиче на Стефан Данаилов…“, написа пък Лолова над снимката, на която са прегърнати с Ламбо.

„Разделихме се със Стефан Данаилов – един от най-обичаните актьори на нашето съвремие“, това написа президентът Румен Радев по повод кончината на големия и обичан актьор Стефан Данаилов. Освен това президентът показа и невиждана досега снимка с Ламбо.
Татяна Лолова: Аз съм момиче на Стефан Данаилов

„Едва ли можем да си представим българското кино и театър без неговия талант и обаяние. Беше изпълнен с усещане за дълг към околните и не остана безразличен към ежедневието на българите. До последния си час Стефан Данаилов се вълнуваше от проблемите на България и вярваше, че има какво да даде, за да бъдат по-добри дните на нашия народ. Имах привилегията именно той да застане начело на Инициативния комитет, издигнал кандидатурата ми за държавен глава, в който той вложи целия си авторитет и енергия. Стефан беше и си остава наш учител по непресторено рицарство. Нашата морална скала, която не отстъпи нито веднъж от достойнството, и на всеки успя да покаже колко силна е светлината на обичта. Дълбок поклон!“, написа още Радев.
Татяна Лолова: Аз съм момиче на Стефан Данаилов

„Искам да помълчим малко в памет на Стефан Данаилов. Беше ми добър приятел. Голям актьор, голям мъж, добър човек. Това е голяма загуба за българите, защото той наистина бе обичан човек“, призова на Министерски съвет премиерът Бойко Борисов. Веднага след това той и министрите станаха на крака и запазиха минута мълчание в памет на Ламбо.
Татяна Лолова: Аз съм момиче на Стефан Данаилов

„България загуби голям българин, обичан и уважаван от хиляди хора. Той беше вселена от талант, емоция и мъдрост. БСП загубихме една от най-авторитетните си личности и опора. Стефан беше вдъхновение за нас. След смъртта на татко, той стана мой втори баща. Загубих го. Ламбо, обичам те толкова много. Ще ми липсваш. Почивай в мир“, написа лидерът на БСП Корнелия Нинова в личния си Фейсбук профил, където сподели и снимка с Данаилов.Култовите реплики на Стефан Данаилов – от екрана и извън негоСтефан Данаилов е една от малкото фигури в българския обществен живот, които не е лесно, дори е непо…Nov 27 2019skafeto.com

loading...