Стоянка Мутафова

Стоянка Мутафова е била преместена от Правителствена болница във ВМА във вторник вечерта, съобщава Lupa.bg. Въпреки че е в много тежко състояние, 97-годишната легенда е била транспортирана във Военна болница по настояване на дъщеря й Мария Грубешлиева-Муки.

Комедийната икона е преборила сепсиса, заради който в средата на октомври бе приета по спешност в Университетска болница „Лозенец”. За смяната на лечебните заведения пък е съдействал лично шефът на Военномедицинска академия генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски.

„Да, преместихме мама във ВМА по лични причини. Благодарна съм на докторите от болница „Лозенец“, но имах проблем в комуникацията с тях. А и Стоянка от години е пациент на Военна болница, там се чувства добре“, заяви пред Lupa.bg Муки. Според нея майка й се възстановява, но трудно и все още е рано да се правят изводи, че е стабилизирана.

По ирония на съдбата във ВМА е и Стефан Данаилов. Информаторът в бяла престилка обясни, че двамата именити актьори дори са в съседни стаи.

След като бе приета в болница, се оказа, че Мутафова имa ceпcиc – гнoйнa инфeкция нa oргaнизмa, кoйтo зaceгнaл и жлъчкaтa. Нaлoжилo ce aктриcaтa дa бъдe вкaрaнa зa oпeрaция и дa ce oтcтрaни жлъчкaтa.Тревожни новини за Стоянка Мутафова, в критично състояние еСтоянка Мутафова се намира в много обезпокоително състояние в Правителствена болница, съобщава БЛИЦ.…Nov 12 2019skafeto.com

Стоянка Мутафова на косъм от смъртта97-годишната Стоянка Мутафова е била подложена на операция миналия понеделник след усложнение от въз…Nov 1 2019skafeto.com

loading...