Стоянка Мутафова

Стоянка Мутафова се намира в много обезпокоително състояние в Правителствена болница, съобщава БЛИЦ.

Дишането на 97-годишната актриса е подпомогнато от специален апарат. Лекарите не се наемат да дават никакви прогнози, но определено състоянието ѝ е критично.

Стоянка бе приета по спешност в болничното заведение към средата на октомври, но причината така и не стана ясна. Според информацията на БЛИЦ Мутафова имала сепсис (гнойна инфекция на организма), който засегнал и жлъчката.

Наложило се актрисата да бъде вкарана за операция и да се отстрани жлъчката. Истинско медицинско чудо е, че Стоянка издържала операцията и успяла да се събуди след упойката. Сепсисът също е овладян, което се случва много рядко.

Мутафова продължава да лежи неподвижна вече месец в специална ВИП стая в болничното звено. Специален апарат и тръба в устата ѝ помагат да диша, а специалистите полагат неимоверни усилия за нейното възстановяване.Стоянка Мутафова на косъм от смъртта97-годишната Стоянка Мутафова е била подложена на операция миналия понеделник след усложнение от въз…Nov 1 2019skafeto.com

Стоянка Мутафова: Няма да предам Бойко!Великата ни актриса Стоянка Мутафова не спира да ни удивява. Не само с неизчерпаемата си енергия и с…May 27 2019skafeto.com

loading...