ресторантите към хотелите

Страстите в парламента пак се нажежиха до червено по време на изслушването на вицепремиерите Екатерина Захариева и Красимир Каракачанов за Северна Македония, предава БЛИЦ.

Водещият пленарното заседание Валери Симеонов призова депутата от „Атака“ Павел Шопов да напусне залата, защото представлявал „потенциална опасност за зараза от коронавирус” и дори призова квесторите да го изведат.

До извънредната ситуация се стигна, след като Шопов се качи на трибуната, за да зададе въпроса си. Тъй като на няколко пъти той се отклони от темата, Симеонов му направи забележка и дори изключи микрофона му.

А след като Шопов освободи трибуната, лидерът на НФСБ нареди трибуната да бъде дезинфекцирана. Дори не допусна изказването на вицепремиера Екатерина Захариева, докато хигиенистката не си свърши работата.

„Това не ви е Министерски съвет, това е парламентът“, скастри той Захариева, която бързаше, за да отговори на въпроса.

Последва процедура по начина на водене от страна на депутата от „Обединени патриоти“ Милен Михов, който направи забележка, че Павел Шопов не носи маска.

„Г-н Шопов, къде ви е маската“, попита Симеонов. „Не е ваша работа“, отвърна му троснато депутатът.

„Трябва да предприемем мерки срещу Павел Шопов, тъй като той не спазва хигиенните изисквания“, каза лидерът на НФСБ и го призова да освободи залата, тъй като представлява опасност.

Виж още:Валери Симеонов размаха пръст: Лекари и сестри отказват да вършат задълженията сиЗдравната система е опасно претоварена, това предупреди в ефира на Нова телевизия лидерът на НФСБ Ва…Nov 5 2020skafeto.com

Валери Симеонов: Днешният ден е водораздел, видя се кой е бай ГанюМисля, че днешният ден е ден на поврат, водораздел. Ден, в който повече не би трябвало да има заблуд…Nov 4 2020skafeto.com

ВКС: Валери Симеонов грубо уронва авторитета на съдиитеС определение от 22 октомври състав на Bъpxoвния ĸacaциoнeн cъд отказва касационен контрол на загубе…Oct 28 2020skafeto.com

Валери Симеонов за спечеленото дело от Слави: Селски съд в Буркина Фасо!Вече всеки може да бъде оклеветен и обруган с поставени интервюта и съдът да сметне, че това е норма…Oct 24 2020skafeto.com


loading...