Мария Кокарешкова

Съдия Елица Йорданова от Софийския градски съд е жертвата на тежката катастрофа в Кресненското дефиле в неделя, предава Дир.бг.

Ето какво какво написаха колегите й от Софийския градски съд в нейна памет: „На 48-годишна възраст ни напусна съдия Елица Йорданова. Тя има над 21 години стаж като съдия. Била е заместник председател на Районен съд – Добрич, след това е правораздавала в Окръжен съд – Добрич. От 11.02.2019 г. е съдия в Първо гражданско отделение на Софийски градски съд.

Колегите ѝ от Софийски градски съд изказват искрени съболезнования към семейството и близките на съдия Йорданова.

Опелото ще се състои на 13.07.2021 г. от 12.00 ч в Добрич“.

Това е втора трагедия със съдийка само в рамките на няколко дни. На 10 юли през нощта Стела Михайлова от районния съд в Пазарджик е паднала от терасата на дома й в жилищен блок и е загинала на място. Апартаментът е на 6-ия етаж, което е било фатално.

По случая незабавно е образувано досъдебно производство за склоняване към самоубийство, каквато е рутинната процедура, но според разследващите по-вероятно става дума за нелепа случайност.

Виж още:Първи снимки от катастрофата край КреснаПетима души бяха ранени при тежка катастрофа по главния път Е-79 в района на Кресненското дефиле тоз…Jul 11 2021skafeto.com

Тежка катастрофа блокира Кресненското дефиле, има пострадалиТежка катастрофа блокира Кресненското дефиле, съобщава Дир.бг. Ударът е между два тежкотоварни автом…Dec 9 2019skafeto.com


loading...