тад груп

Компанита на арестувания за атаката срещу НАП Иван Тодоров – „ТАД груп“ фалира. Миналата седмица арестантът, срещу когото се водят няколко дела – за рекет, за организиране на престъпна група с користна цел и за подбудителство към кибертероризъм, е задействал процедура за ликвидация на компанията.

Бизнесменът, който твърди за себе си, че развива и бизнес в Америка, се е свързал със счетоводителите си от ареста и е настоял да започнат действия по закриването й. От седмици сайтът на фирмата, занимаваща се уж с защита срещу киберпрестъпленията, не работи, съобщава lupa.bg. Нейни досегашни клиенти пък се надпреварват да пишат негативни отзиви срещу нея в световната мрежа.

В същото време обаче другият обвиняем за безпрецедентната хакерска атака срещу НАП, пуснат на свобода срещу солидна парична гаранция – Кристиян Бойков, продължавал да работи по текущи проекти, на черно, като му се плащало не от счетоводството, а директно на ръка от възложителите им.

Според разследването и събраните доказателства до момента от прокуратурата Иван Тодоров и подчинените му са се занимавали основно с рекет на фирми, които са убеждавали, че са в опасност от теч на данни, важна информация, клиентска база данни и в риск от разкритие на конфиденциални договори, като са ги склонявали да работят с тях, за да се подсигурят.

Охолният живот на шефа на хакерската фирма Иван ТодоровШефът на хакерската фирма – Иван Тодоров, бе задържан на софийското летище във вторник, след като ка…Aug 3 2019skafeto.com

Докато е в ареста главоболията за Тодоров не спират, защото гаджето му Гергана, с която живееха на семейни начала, го е напуснала.

"ТАД груп" фалира, а красивото гадже на хакер №1 го напусна

Гергана вече си е намерила нов мъж. Знойната брюнетка е видяна с нов мъж до себе си – футболиста Павел Виданов. Двамата изкараха танцувайки и целувайки се почти до сутринта в препълната софийска дискотека „Театро”, известна като любимото заведение на ДДС аферисти, наркотърговци и други заможни обитатели на столицата.

През пролеттна на 2017 г. босът на „ТАД Груп” Иван Тодоров поиска развод от дългогодишната си съпруга Весела и я заряза сама с детето им, за да се посвети на любовта си с дългокраката брюнетка Гергана от София. Шефът на хакерите, ударили НАП, се бръкна с над 800 000 лева за тузарски апартамент в затворения жилищен комплекс „Стела Бояна” в София, където заживя с изгората си.

Двамата даже планираха годеж, но това лято Иван Тодоров бе арестуван като поръчител на хакерската атака срещу НАП, при която бяха източени личните данни на над 5 милиона българи. Оттогава Иван Злото, както е известен варненския милионер, е в ареста и го застрашава присъда до 20 години затвор.

Проблемите на боса на „ТАД Груп” обаче не трогнаха любимата му Гургана, която го заряза официално. Още преди месец хубавицата е напуснала апартамента, в който живееше Тодоров за сметка Виданов.

"ТАД груп" фалира, а красивото гадже на хакер №1 го напусна

31-годишният спортист е юноша на ЦСКА, но не се разви в Борисовата градина заради липса на достатъчно качества. За последно защитникът защитаваше цветовете на скромния литовски тим Атлантас (Клайпеда). Негови познати разкриха, че Виданов се е прибрал в края на месец август в България именно заради хубавата Гергана, с която и преди години бил гадже, но тя го зарязала заради Иван Тодоров.
5 милиона българи сменят лични карти през ноемвриОколо 5 милиона българи ще трябва да сменят личните си карти в най-бързи срокове заради безпрецедент…Aug 17 2019skafeto.com

loading...